Kerstmenu Pallas Athene 2017

€ 34,50

VLEESMENU

Voorgerecht

Huisgemaakte pita met Mizithra kaas, mint & kalfsvlees, geserveerd met balletjes van Edam & Gouda kaas. 1, 2, 3 & 5

Hoofdgerecht

Varkensmedaillon met paddenstoelen saus en aardappels uit de oven met roomboter. 1

Nagerecht

Kaastaartje met warme rode vruchtensaus & vanille-ijs. 1,2 & 3



VISMENU

Voorgerecht

Hollandse garnalencocktail met groene appel geserveerd op een Franse salade. 2, 3 & 8

Hoofdgerecht

Gegrilde zalm met Mediterraanse saus van mosterd, honing, dille & room, geserveerd met zeewier spinazie. 1, 2,3 & 5

Nagerecht

Honingijs van de Griekse eilanden met slagroom & aardbeien. 1, 2 & 3



Uitleg allergenen:

1) Melk & producten o.b.v. van melk (inclusief lactose). 
2) Gluten bevattende granen, nl. tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut of kruisingen daarvan, en producten o.b.v. glutenbevattende granen. 
3) Eieren & producten o.b.v. eieren. 
5) Sesamzaad & producten o.b.v. sesamzaad. 
6) Mosterd & producten o.b.v. mosterd.
7) Weekdieren & producten o.b.v. weekdieren. 

8) Schaaldieren & producten o.b.v. schaaldieren.

Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie.
Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.